Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przechowywanie świeżych potraw

dodany przez: amif Wskazówki do przechowywania świeżych przypraw: więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 9

dodany przez: aleksa6 Drożdżowe (zależnie od wielkości) więcej więcej

Cytrusy

dodany przez: Marzena należy wyszorować. więcej więcej

plama z kakao

dodany przez: aleksa6 plama z kakao – najlepiej postępować z nią, jak z plamą czekoladową. Jednak stare plamy są nad wyraz uparte i trudne do usunięcia. Można wówczas próbować czterochloroetylenu. więcej więcej

Kwaskowy smak sosu

dodany przez: Marzena dzem porzeczkowy lub galaretka. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher