Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kostki rosołowe

dodany przez: aleksa6 Kostki rosołowe, maggi dodaj pod koniec gotowania. więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: anlolek Rosół oraz wywary z ryb i warzyw należy gotować bez przykrycia. Będą wówczas klarowne. więcej więcej

Pieczywo tostowe

dodany przez: Marzena aby nie pleśniało więcej więcej

Kształtny kawałek folii

dodany przez: Marzena rwać od dalszego końca więcej więcej

Puszyste i delikatne ciasteczka

dodany przez: trini6 Aby ciastka były smaczniejsze, puszyste i delikatne należy do ciasta dodać odrobinę octu winnego. Ciasto staje się tym samym bardziej elastyczne i łatwiej je wyrobić. więcej więcej

Pękające jaja w czasie gotowania

dodany przez: patryshia warto je gotować wyjmując je wcześniej z lodówki, nie gotować zimnych jaj, ponadto można dodać do wody trochę octu więcej więcej

sztućce

dodany przez: SylwiaLilianna Sztućce ze stali nierdzewnej więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher