|
||||
Kalafior i brokułydodany przez: aleksa6 Kalafior i brokuły gotuje się ułożone różami do góry, ponieważ pączki miękną szybciej niż łodygi. Żeby zachowały barwę, po ugotowaniu przelewa się je zimną wodą. więcej![]() placki ziemniaczanedodany przez: karoolla1987 do placków ziemniaczanych: jeśli dodamy do ciasta na placki troche rozdrobnionego twarogu, bedą bardziej puszyste i delikatniejsze w smaku więcej![]() Przesolona zupadodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|