Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

smażona kiełbasa

dodany przez: SylwiaLilianna będzie bardzo chrupiąca, więcej więcej

schab

dodany przez: domciak suchy schab ? już nie! więcej więcej

nadziewana pieczeń

dodany przez: cohenna farsz nie wypłynie podczas krojenia więcej więcej

Kształtny kawałek folii

dodany przez: Marzena rwać od dalszego końca więcej więcej

Puszyste i delikatne ciasteczka

dodany przez: trini6 Aby ciastka były smaczniejsze, puszyste i delikatne należy do ciasta dodać odrobinę octu winnego. Ciasto staje się tym samym bardziej elastyczne i łatwiej je wyrobić. więcej więcej

Osad w butelkach

dodany przez: patryshia osad w długiej butelce albo w wazonie z długą szyjką można usunąć wsypując do niego rozkruszone skorupki jajek i zalewając je gorącą wodą z octem, wstrząsać tak długo, aż zniknie osad więcej więcej

kamień

dodany przez: SylwiaLilianna w czajniku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher