Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przypalone mleko 1

dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć przypalania się mleka, rondel czy garnek, w którym mamy je podgrzewać, przepłukujemy chwilę wcześniej zimną wodą. więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: SylwiaLilianna Gdy przypali się garnek więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej więcej

Poczerniały termos

dodany przez: patryshia poczerniały w środku termos można oczyścić proszkiem do pieczenia (całe opakowanie) rozpuszczonym w ciepłej wodzie, po dwóch godzinach roztwór wylać i dokładnie opłukać więcej więcej

Pomidory z dala od ogórków

dodany przez: patryshia ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami, pomidory wydzielają gaz, który przyśpiesza gnicie innych jarzyn więcej więcej

Drożdżowe bułeczki

dodany przez: Ania K. By pięknie się zarumieniły... więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: SylwiaLilianna By dłużej zachować ich świeżość więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher