Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smażenie

dodany przez: Ania K. Tłuszczu nie należy lać (kłaść) .......... więcej więcej

Plama po burakach

dodany przez: Marzena skondensowany srodek do prania więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: major161 Kostki lodu, więcej więcej

Pomarańcza

dodany przez: ewa1257 Obieranie pomarańczy więcej więcej

Jak ubijać białka

dodany przez: SylwiaLilianna Białka łatwo ubijemy więcej więcej

Porady - potrawy bezmięsne

dodany przez: patryshia - Omlet nie na każdej patelni się udaje. Patelnia musi być masywna, najlepiej żelazna lub z grubej blachy aluminiowej, by nagrzawszy się długo "trzymała" gorąco. Przed robieniem omletu trzeba ją silnie rozgrzać, uprzednio potrzeć kawałeczkiem słoniny. - Do smażenia omletów najlepiej nadaje się patelnia średniej wielkości o średnicy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher