Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było miękkie i kruche więcej więcej

gładki lukier

dodany przez: cohenna aby lukier był gładki więcej więcej

Pryskający tłuszcz

dodany przez: anlolek Tłuszcz nie będzie pryskał z patelni... więcej więcej

piana z mleka

dodany przez: cohenna aby ubić mleko więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej

Sól w solniczce

dodany przez: patryshia nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy, jeśli na dno włożymy kilka ziarenek ryżu w (który wchłania wodę) lub wsypiemy odrobinę mąki ziemniaczanej. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher