Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

plamy z herbaty

dodany przez: aleksa6 plamy z herbaty – najlepiej usuwa się za pomocą soli (gdy plama jest jeszcze świeża). Należy solidnie zasypać plamę solą, a następnie sprać ją w gorącej wodzie z dodatkiem detergentu i obficie wypłukać. więcej więcej

pekające jajka

dodany przez: karoolla1987 Jeśli nie chcesz, by podczas gotowania skorupki jajek pękały, wyjmij jajka wcześniej z lodówki. Ogrzane do temperatury pokojowej są znacznie odporniejsze na pękanie. więcej więcej

Gałka muszkatałowa

dodany przez: Marzena pora dodawania więcej więcej

Ryż na sypko

dodany przez: Marzena podsmaż więcej więcej

Jakość owoców i warzyw...

dodany przez: anlolek Owoce i warzywa są ładniejsze i smaczniejsze... więcej więcej

Swieze owoce

dodany przez: Marzena czosnek więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher