pekaj±ce jajka

Aktualna ocena: 0
autor: karoolla1987
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Je¶li nie chcesz, by podczas gotowania skorupki jajek pękały, wyjmij jajka wcze¶niej z lodówki. Ogrzane do temperatury pokojowej s± znacznie odporniejsze na pękanie.

Je¶li nie chcesz, by podczas gotowania skorupki jajek pękały, wyjmij jajka wcze¶niej z lodówki. Ogrzane do temperatury pokojowej s± znacznie odporniejsze na pękanie.
Poznaj autora: karoolla1987
karoolla1987
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (76)
Skype brak
Skype brak
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)