Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Maliny

dodany przez: Marzena sposob jedzenia więcej więcej

Rosół

dodany przez: ewa1257 Klarowanie rosołu więcej więcej

Smak ryzu

dodany przez: Marzena zarumieniona cebula więcej więcej

Gotowanie suszonych śliwek i grzybów

dodany przez: anlolek Suszone śliwki i grzyby gotujemy wrzucając je do małej ilości zimnej wody. W trakcie gotowanie dolewamy po troszku zimnej wody. Skraca to czas gotowania. więcej więcej

Kapusta

dodany przez: ewa1257 Gotowanie kapusty więcej więcej

mielone

dodany przez: SylwiaLilianna mniej tłuszczu więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: trini6 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher