Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryż

dodany przez: trini6 Gdy ryż się przypalił i przywarł do dna garnka, trzeba go rozgarnąć, włożyć do środka kromkę pieczywa i poczekać 5 minut. Chleb wchłonie spaleniznę. Tę część ryżu, która się nie przypaliła, należy ostrożnie wyjąć, a gdy jest jeszcze surowy, przełożyć do innego garnka, zalać odrobiną wody i dogotować. więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: SylwiaLilianna świeże truskawki więcej więcej

Kurczak

dodany przez: Ania K. Kurczak będzie miał złoty kolor i chrupiącą skórkę.. więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: julias Sposób na aromatyczną pieczeń więcej więcej

Pomidory

dodany przez: major161 Pomidory obierze sie latwiej, więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: major161 Kostki lodu, więcej więcej

Pomarańcza

dodany przez: ewa1257 Obieranie pomarańczy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher