Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

panierka

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiąca więcej więcej

groch, fasola, groszek

dodany przez: cohenna aby nie wydłużać czasu ich gotowania więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: aleksa6 Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: trini6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Ryż

dodany przez: ewa1257 Gotowanie ryżu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher