Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sztućce ze stali

dodany przez: aleksa6 Sztućce ze stali nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. więcej więcej

Plama po oleju jadalnym

dodany przez: Marzena pomoze slonce więcej więcej

przejzale pomidory

dodany przez: major161 Miękkie, przejrzałe pomidory: więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Jak ubijać białka

dodany przez: SylwiaLilianna Białka łatwo ubijemy więcej więcej

chrupiąca skórka

dodany przez: cohenna aby mięso drobiowe miało chrupiącą skórkę więcej więcej

sposób na dobrze ubita śmietane

dodany przez: karoolla1987 aby śmietana dobrze sie ubila nalezy ja włozyć na okolo 20 min do zamrazarki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher