Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

czyszczenie garnków

dodany przez: aleksa6 Odczyścimy przypalony garnek, gotując w nim szczaw więcej więcej

Pękające jaja w czasie gotowania

dodany przez: patryshia warto je gotować wyjmując je wcześniej z lodówki, nie gotować zimnych jaj, ponadto można dodać do wody trochę octu więcej więcej

Smażone ryby

dodany przez: aleksa6 Aby ryba nie przywarła do patelni, lepiej obtoczyć ją w mączce kukurydzianej niż w zwykłej pszennej. więcej więcej

Mięso

dodany przez: aleksa6 Gotując mięso z kością zabezpieczymy je przed wyschnięciem na podeszwę wtykając w kość dwa lub trzy ziarna gruboziarnistej soli. więcej więcej

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

ryby z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna ryby z grilla więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher