Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przywiędnięta zielenina

dodany przez: Ania K. Przywiędnięta zielenina więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Aby kruche ciasto było wyjątkowo kruche więcej więcej

Omlety

dodany przez: patryshia - Dzieli się na naturalne i biszkoptowe. Omlet robi się z jaj ubitych z niewielką ilością zimnej wody lub mleka. Masę tę smaży się na mocno rozgrzanym tłuszczu, nie mieszając jej na patelni. Gotowy omlet powinien być pulchny, od spodu lekko zarumieniony, a na wierzchu galaretowaty. Omlet biszkoptowy sporządza się z żółtek połączonych z pianą... więcej więcej

swiezość ryby

dodany przez: karoolla1987 ryba zachowa świeży smak jesli bedziesz ja rozrazac w mleku.wykorzytsaj je potem do sosu. więcej więcej

por

dodany przez: cohenna by por nie był gorzki więcej więcej

placki ziemniaczane

dodany przez: karoolla1987 do placków ziemniaczanych: jeśli dodamy do ciasta na placki troche rozdrobnionego twarogu, bedą bardziej puszyste i delikatniejsze w smaku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher