Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Biały ser dłużej świeży

dodany przez: trini6 przede wszystkim należy go dobrze odcisnąć (wilgotny ser szybciej się psuje), nastepnie posypać np. solą ziołową więcej więcej

Tłuszcz pod kontrolą

dodany przez: Marzena mąka kukurydziana więcej więcej

Czosnek

dodany przez: paula26013 usuwanie zapachu przeżuć listek pietruszki. więcej więcej

Zapach czosnku

dodany przez: aleksa6 Dodatek posiekanej natki złagodzi intensywny zapach czosnku w potrawie. więcej więcej

jak przygotowac wywar

dodany przez: patryshia Podstawę wielu zup - rosół instant możemy zastąpić samodzielnie przygotowanym wywarem. Przyrządza się go z mięsa, kości lub drobiu, ryb, jarzyn, bądź z grzybów. Mięso na wywar umieszcza się w zimnej wodzie, którą powoli doprowadza się do wrzenia. Wywary mięsne dzieli się na jasne i ciemne. Mięso, kości i jarzyny przed ugotowaniem piecze się... więcej więcej

ziemniaki

dodany przez: domciak Ziemniaki po ugotowaniu nie będą suche... więcej więcej

Parówki

dodany przez: Marzena gotowanie bez skórki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher