Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

bielutki ryż

dodany przez: karoolla1987 Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się, jeżeli dodamy do wody kilka kropel soku lub odrobinę kwasku cytrynowego. więcej więcej

Mleko

dodany przez: paula26013 aby nie wykipiało posmarować brzegi naczynia masłem. aby nie było kożucha wrzucić do gorącego mleka kostkę lodu. więcej więcej

Dojrzale owoce kiwi

dodany przez: Marzena potrzebne jabłko więcej więcej

aromat cebuli

dodany przez: cohenna aby wydobyć cały atonat z cebuli więcej więcej

Bigos

dodany przez: patryshia Bigos należy do tradycyjnych specjałów kuchni staropolskiej. Ma wiele wariantów, w każdej kuchni przyrządza się go nieco inaczej. Jest więc bigos myśliwski, litewski, hultajski i domowy. Najlepszy bigos powstaje z kapusty mieszanej. Jeżeli szykujemy bigos wyłącznie z kapusty słodkiej, dodajmy kwaśne jabłka. Na półtora kilograma kapusty bierzemy... więcej więcej

Błyszcząca skórka na serniku

dodany przez: Marzena potrzebne mleko i cukier więcej więcej

Obieranie ogorkow

dodany przez: Marzena kierunek obierania więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher