Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wołowina

dodany przez: Marzena sposób krojenia więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: paula26013 oczyścić z robaków można wkładając je na parę minut do wody z solą. (1928) więcej więcej

Błyszcząca polewa

dodany przez: Marzena pedzelek zanurzony w koniaku więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: paula26013 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor więcej więcej

Musztarda

dodany przez: posti Musztarda w słoiku. więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: paula26013 Możesz takie ciasto uratować wystarczy, że zetrzesz przy pomocy tarki spaloną warstwę, jeśli przypaleniu uległ wierzch to po usunięciu spalonej warstwy polej ciasto polewą. Lepiej jednak zapobiegać przypaleniu ciasta. Dobrym sposobem jest przykrywanie piekącego się ciasta kawałkiem folii aluminiowej lub papieru do pieczenia – najpierw... więcej więcej

Kruche ciasteczka

dodany przez: Marzena dodaj octu winnego więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher