Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Poncz

dodany przez: trini6 Jeśli chcesz, by poncz nie był zbyt mocny, część alkoholu zastąp herbatą lub herbatką owocową. więcej więcej

Miąższ owocu

dodany przez: trini6 Miąższ owocu nie ściemnieje, jeśli skropisz go sokiem z cytryny. więcej więcej

mielone

dodany przez: SylwiaLilianna mniej tłuszczu więcej więcej

Ryż

dodany przez: trini6 Gdy ryż się przypalił i przywarł do dna garnka, trzeba go rozgarnąć, włożyć do środka kromkę pieczywa i poczekać 5 minut. Chleb wchłonie spaleniznę. Tę część ryżu, która się nie przypaliła, należy ostrożnie wyjąć, a gdy jest jeszcze surowy, przełożyć do innego garnka, zalać odrobiną wody i dogotować. więcej więcej

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna korzenie więcej więcej

Dobra panierka

dodany przez: Marzena będzie się lepiej trzymać więcej więcej

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher