Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pleśniejący ser

dodany przez: patryshia kostka cukru włożona pod klosz do serów wchłania wilgoć, a przez to zapobiega tworzeniu się pleśni na serze, podobnie działa sól gruboziarnista więcej więcej

przypalanie ciasta

dodany przez: cohenna jeśli ciadto zaczyna się na wierzchy przypiekać więcej więcej

Sok z cytryny

dodany przez: Marzena więcej więcej więcej

ćykoria

dodany przez: ewa1257 Posmak cykorii. więcej więcej

Ryba

dodany przez: ewa1257 Rozmrażanie ryby więcej więcej

smaczne pierogi

dodany przez: cohenna jakie powinno być caisto?? więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher