|
||||
Przygotowując na patelni mięsododany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej![]() Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzanydodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej![]() Ziemniaki prędzej się ugotujądodany przez: aleksa6 Ziemniaki prędzej się ugotują, jeśli dodamy do nich podczas gotowania małą łyżeczkę margaryny więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|