Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kruche ciasto

dodany przez: Marzena dodaj żółtka więcej więcej

Przygotowując na patelni mięso

dodany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej więcej

Sposób na ścieranie chrzanu

dodany przez: Marzena żeby nie szczypały oczy więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

Aby kafelki miały połysk...

dodany przez: anlolek amoniak i denaturat! więcej więcej

Ziemniaki prędzej się ugotują

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki prędzej się ugotują, jeśli dodamy do nich podczas gotowania małą łyżeczkę margaryny więcej więcej

Potrawy...

dodany przez: major161 w celu sporządzenia. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher