Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chleb

dodany przez: paula26013 aby był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. świeży po zamrożeniu uzyskać to można zwilżając go przed pogrzaniem w piekarniku wodą lub wodą z mlekiem. więcej więcej

Soczysta cielęcina

dodany przez: Ania K. Mięso będzie bardziej soczyste... więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: amif 3 proste sposoby zagęszczania zupy więcej więcej

Dłużej świeże owoce

dodany przez: Marzena kilka ząbków czosnku więcej więcej

Brudne garnki

dodany przez: patryshia doskonałym środkiem do czyszczenia chromowanych i stalowych garnków jest wywar ze szpinaku, kwas znajdujący się w szpinaku nadaje metalowym powierzchniom lśniący połysk więcej więcej

aby sernk nie opadł

dodany przez: monial Nie należy wyjmować ciasta tuż po upieczeniu, lecz zostawić je w piekarniku na 20-30 minut przy lekko uchylonych drzwiczkach. więcej więcej

Cytrusy

dodany przez: paula26013 Odmładzanie zeschniętych włożyć całe na pół godziny do ciepłej wody. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher