Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Baranina

dodany przez: ewa1257 Pieczenie baraniny. więcej więcej

Sztućce ze stali

dodany przez: paula26013 nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe więcej więcej

Koperek solony

dodany przez: paula26013 0,5 kg liści kopru, 10-15 dag soli Koper przygotowujemy jak do koperku w solance. Następnie układamy go w wygotowanym słoiku przesypując każdą warstwę solą i dokładnie ubijając.Słoik dokładnie zamykamy. Taki koperek stosuje się do posypywania potraw jak świeży. więcej więcej

Zielony groszek

dodany przez: trini6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

do sałatki tesciowej

dodany przez: Evika Posyp szczypiorkiem dla dekoracji. Sałatkę wstaw do lodówki na kilka godzin, by nabrała pełni smaku. Jest bardzo smakowita i szybko znika, więc może od razu zrób podwójną porcję... więcej więcej

Świeżo bity drób

dodany przez: major161 Świeżo bity drób należy więcej więcej

baba wilkanocna

dodany przez: cohenna aby piekła się równomiernie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher