Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczenie drobiu

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia drobiu... więcej więcej

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

aromatyczne mieso z grilla

dodany przez: karoolla1987 każdy kawałek mięsa będzie bardziej aromatyczny i soczysty, jeśli przed ułożeniem na grillu umieścisz go minimum na 30 minut w marynacie. Jeszcze lepsze bedzie gdy poleży w marynacie 12 - 24 godzin więcej więcej

Wywar rybny

dodany przez: trini6 wywar rybny jest świetnym dodatkiem do sosów. Należy go troche odparować, następnie wlać do pojemniczków na lód zamrozić. Małe porcje wrzucać do sosów rybnych więcej więcej

Miód na kwaśne potrawy

dodany przez: Marzena potrzebny miod więcej więcej

Banan poza lodówką

dodany przez: patryshia bananów nie powinno się przechowywać w lodówce, ponieważ pod wpływem chłodu szybko ciemnieją więcej więcej

Wielkość cukinii

dodany przez: aleksa6 Do potraw najlepiej wykorzystywać cukinie o długości ok. 20 cm, w których nie wykształciły się jeszcze komory nasienne. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher