Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: anlolek Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: kotto Aby proszek do pieczenie nie był wyczuwalny w cieście rozpuść go w małej ilości wody. więcej więcej

Drób

dodany przez: Marzena czas przygotowania więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: anka1984 Jeśli dodasz do ciasta, zamiast zwykłej, wodę gazowaną, naleśniki będą pulchniejsze. więcej więcej

Ciasto na placki ziemniaczane

dodany przez: Marzena potrzebna marchew więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: patryshia Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej więcej

Swiezy szczypiorek

dodany przez: Marzena Jezeli od razu nie zuzylas calego szczypiorku,wloz go do szklanki z woda i co dwa dni podcinaj jego koncowki.Wtedy tez zmieniaj wode.Szczypiorek bedzie swiezy nawet 10 dni. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher