Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lżej strawne cebulki

dodany przez: Marzena sparz wrzątkiem więcej więcej

Resztki wina

dodany przez: Marzena możesz wykorzystać więcej więcej

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej

Miekka wolowina

dodany przez: Marzena cukier lub obrane jablko więcej więcej

Pierogi -zlepianie

dodany przez: major161 Pierogi. więcej więcej

Aromatyczny schab

dodany przez: Marzena pomocne gożdziki więcej więcej

Rosół

dodany przez: kotto Aby poprawić smak rosołu dodaj do niego opaloną cebulę. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher