Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

panierowane potrawy

dodany przez: domciak panierowane więcej więcej

Przykre zapachy!

dodany przez: anlolek kawa niweluje brzydkie zapachy więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: anlolek Rosół oraz wywary z ryb i warzyw należy gotować bez przykrycia. Będą wówczas klarowne. więcej więcej

Dziczyzna

dodany przez: aleksa6 Potrawa z dziczyzny będzie wyjątkowo smaczna i delikatna, jeśli zalejesz mięso maślanką, przykryjesz naczynie i wstawisz na noc do lodówki. więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: trini6 Przypalone ciasto ostudź, zeskrob z niego przypaloną powierzchnię tarką z drobnymi otworami, posyp cukrem pudrem lub posmaruj lukrem. więcej więcej

Owoce cytrusowe

dodany przez: domciak Owoce cytrusowe więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Jeśli pieczeń, zwłaszcza wołowa, jest twarda, dodaj do wywaru, w którym ją dusisz, kieliszek koniaku. Mięso skruszeje, a smak alkoholu po pewnym czasie zniknie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher