Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Panierka

dodany przez: Ania K. Dobrą panierką do mięsa .... więcej więcej

przypalanie ciasta

dodany przez: cohenna jeśli ciadto zaczyna się na wierzchy przypiekać więcej więcej

przejzale pomidory

dodany przez: major161 Miękkie, przejrzałe pomidory: więcej więcej

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było miękkie i kruche więcej więcej

Piczon kiełbaski

dodany przez: ewa1257 Kruchość kiłbasek więcej więcej

Pryskający tłuszcz

dodany przez: anlolek Tłuszcz nie będzie pryskał z patelni... więcej więcej

ładny serniczek

dodany przez: cohenna aby nabrał on złocistego koloru więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher