Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

jak zagęścić zupę

dodany przez: SylwiaLilianna ugotowanymi więcej więcej

Ryby

dodany przez: domciak rybcie :) więcej więcej

Dopiecz drób!

dodany przez: aleksa6 Pamiętaj, aby drób, był zawsze całkowicie dopieczony, a na pewno unikniesz salmonelli. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ciasto nie opadło więcej więcej

Piernik

dodany przez: trini6 Piernik jest za twardy. Powinno się go przekroić na kilka niezbyt grubych warstw, a następnie przełożyć marmoladą lub bitą śmietaną. więcej więcej

Jak szybko odświeżyć liście sałaty

dodany przez: trini6 Zwiędnięte liście sałaty odzyskają świeżość, jeśli na kilka minut włożysz je razem z surowymi ziemniakami do zimnej wody. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher