Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna Nie gotuj jaj prosto z lodówki. więcej więcej

masełko do potraw z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Masło z bukietem ziół więcej więcej

przypalone ciasto

dodany przez: karoolla1987 Możesz takie ciasto uratować wystarczy, że zetrzesz przy pomocy tarki spaloną warstwę, jeśli przypaleniu uległ wierzch to po usunięciu spalonej warstwy polej ciasto polewą. więcej więcej

Rosół wołowy

dodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej więcej

kruche i delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było kruche i delikatne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher