Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej

Śmietana

dodany przez: ewa1257 Śmietana do zupy więcej więcej

Mizerię solić pod koniec

dodany przez: patryshia mizeria będzie wyjątkowo krucha, jeśli posoli się ogórki tuż przed jedzeniem, inaczej puszczą za dużo soku i rozmiękną więcej więcej

długo piekące mieso na kotleciki

dodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcej więcej

Gotowanie ryżu

dodany przez: Ania K. Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się....... więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Perliczka- klejnot na talerzu

dodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher