Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ucieranie sera

dodany przez: karoolla1987 ucieranie sera więcej więcej

kompot z rabarbaru

dodany przez: cohenna kompot będzie mniej kwaśniy więcej więcej

smażenie potraw z drobiu

dodany przez: aleksa6 Do smażenia potraw z drobiu używa się margaryny lub smalcu. więcej więcej

krucha panierka

dodany przez: cohenna aby panierka była krócha więcej więcej

Sprawdzamy jajka

dodany przez: Marzena zakrecamy je więcej więcej

Panierka

dodany przez: trini6 Gdy od ryby lub kotletów oddzieliła się panierka, zdejmij rybę lub mięso z patelni, usuń resztki panierki i osusz każdy kawałek. Rozbełtaj 1 jajo z 2 łyżkami oleju, obtocz kotlety w mące, jajku i bułce tartej i jeszcze raz usmaż na rozgrzanym tłuszczu. więcej więcej

Kotlety

dodany przez: ewa1257 Smażenie kotletów więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher