|
||||
Sprawdź jakość miodudodany przez: trini6 Należy go nabrać na łyżeczkę i z wysokości wlewać z powrotem do słoika. Jeśli powstanie pagórek - miód jest bardzo dobry, jeśli powstanie wgłębienie - miód ma zbyt dużo wody. więcej![]() Rosół sporządzony ze starej kurydodany przez: aleksa6 Rosół sporządzony ze starej kury charakteryzuje się większą smakowitością; stary drób zawiera stosunkowo duże ilości aromatu. więcej![]() Szybciej ubije się śmietanę na sztywnododany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej![]() robiąc panierkedodany przez: aleksa6 Robiąc panierkę do jajek należy dodać odrobinę soli i oleju - panierka jest krucha. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|