Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Cynamon

dodany przez: trini6 Cynamon jest świetny do mięs zwłaszcza przyrządzanych na pikantnie - nadaje im korzennego aromatu. Nie warto więc dodawać go tylko do słodkich wypieków. więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

groch, fasola, groszek

dodany przez: cohenna aby nie wydłużać czasu ich gotowania więcej więcej

soczyste śliwki

dodany przez: cohenna aby suszone śliwki były soczyste więcej więcej

masa serowa

dodany przez: cohenna masa będzie pulchna więcej więcej

Śledzie

dodany przez: trini6 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody. więcej więcej

masa serowa

dodany przez: cohenna jeśli dodamy do niej owoców więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher