Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pękające ziemniaki podczas pieczenia

dodany przez: patryshia ponakłuwać wcześniej każdy ziemniak widelcem więcej więcej

Masło

dodany przez: ewa1257 Rozsmarowywanie więcej więcej

Pyszne puree ziemniaczane

dodany przez: Marzena Ziemniaki przed gotowaniem należy zalac woda o tem.60 stopni.i odczekac kilka minut.Potem ugotowac normalnie w osolonej wodzie. więcej więcej

Plama po burakach

dodany przez: Marzena skondensowany srodek do prania więcej więcej

mikrofalowka

dodany przez: karoolla1987 niszczenie zapachu więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby można piec w "foliowym piekarniku" czyli rękawie (w całości) lub w folii aluminiowej (kawałki). Ryba pieczona w ten sposób jest delikatniejsza i bardziej soczysta niż pieczona tradycyjnie w brytfance. Jest także bardziej dietetyczna i zdrowsza. więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto francuskie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher