Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Brzoskwinie do ciasta

dodany przez: russet Podczas kupowania owoców wybieraj te z gładką, lśniącą pozbawioną plam skórką. Lekko zwiędłe brzoskwinie można uratować, wkładając je na pewien czas do miseczki z zimną wodą - dzięki temu skórka odzyska gładkość. Do przyrządzania tortu można użyć też brzoskwiń z puszki. Syrop zachowujemy i wykorzystujemy do przyrządzenia galaretki. więcej więcej

zwazona śmietana

dodany przez: karoolla1987 dobry sposob więcej więcej

Zbyt ostry chrzan

dodany przez: Marzena jajko lub smietanka więcej więcej

Puszysta jajecznica

dodany przez: Marzena Mleko na puszystą jajecznicę. więcej więcej

zamiast pieprzu

dodany przez: anka1984 mój sposób więcej więcej

Aby pieczen nie byla sucha

dodany przez: Marzena potrzebna slonina więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher