Brzoskwinie do ciasta

Aktualna ocena: 0
autor: russet
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Podczas kupowania owoców wybieraj te z gładk±, l¶ni±c± pozbawion± plam skórk±. Lekko zwiędłe brzoskwinie można uratować, wkładaj±c je na pewien czas do miseczki z zimn± wod± - dzięki temu skórka odzyska gładko¶ć. Do przyrz±dzania tortu można użyć też brzoskwiń z puszki. Syrop zachowujemy i wykorzystujemy do przyrz±dzenia galaretki.

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)