Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiący kurczak

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcej więcej

Bekon

dodany przez: Ania K. Żeby bekon nie zwijał się podczas smażenia.. więcej więcej

Wywar

dodany przez: major161 Podstawa wielu zup. więcej więcej

Kawa

dodany przez: trini6 Kawa będzie wydajna gdy do dzbanka w którym parzymy wsypiemy szczyptę soli. więcej więcej

świerzy chleb

dodany przez: cohenna aby utrzymać dłużej świeżość chleba więcej więcej

Proszek do pieczenia

dodany przez: julias Brak proszku do pieczenia więcej więcej

Gotowanie warzyw z karotenem

dodany przez: aleksa6 Warzywa zawierające karoten (np. marchew), gotuje się z dodatkiem niewielkiej ilości tłuszczu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher