Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przejrzałe pomidory

dodany przez: SylwiaLilianna Jak wykorzystać przejrzałe pomidory więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

Proszek do pieczenia

dodany przez: julias Brak proszku do pieczenia więcej więcej

Przykre zapachy z kuchnii ? Już nie!

dodany przez: domciak Ostatnio wypróbowałam znakomitą receptę na nieprzyjemne zapachy w kuchni. Zagotowałam wodę z łyżką cynamonu. Efekt był.. Pachnący! Inną możliwością jest położenie na rozgrzaną płytę zmieloną kawę lub skórkę pomarańczy. więcej więcej

Zamrażanie

dodany przez: amif jak najlepiej zamrażać więcej więcej

Zaczęty chleb

dodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej więcej

Chrupiący kurczak

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher