Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przygotowanie mięsa na grill

dodany przez: patryshia Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki. Najlepiej, by przynajmniej 15 minut przed grillowaniem poleżało na powietrzu. więcej więcej

Blotny posmak ryby

dodany przez: Marzena cytryna lub sol więcej więcej

Jajka

dodany przez: Marzena wbijaj do kubeczka więcej więcej

Nadmiar ciasta francuskiego

dodany przez: patryshia Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego, można posmarować je musztardą i zawinąć w nie parówki lub farsz mięsny, posmarować żółtkiem i upiec. więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: julias Obsuszaną kiełbasę z której trudno jest zdjąć skórę więcej więcej

Sztućce ze stali nierdzewnej

dodany przez: Ania K. Sztućce ze stali nierdzewnej należy...... więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: Marzena dodaj masła więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher