Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Nie mocz boczniaków

dodany przez: aleksa6 Boczniaków nie należy moczyć w wodzie, tylko myć pod bieżącą wodą, gdyż nasiąknięte tracą swój oryginalny smak. więcej więcej

kapusta na gołąbki

dodany przez: cohenna aby kapusta była aromayczna więcej więcej

Wilgotna sól

dodany przez: SylwiaLilianna Sól nie zwilgotnieje, więcej więcej

Jak dzjąć skórkę z pomidorów

dodany przez: cohenna szybkie ściąganie skórki więcej więcej

Jaja

dodany przez: patryshia RADY ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POTRAW Z JAJ - umyte jajko rozbija się zawsze nad spodeczkiem i dopiero potem, po upewnieniu się, że jest świeże, dodaje się je do potrawy. - aby sprawdzić, czy jajo jest świeże, należy zanurzyć je w wodzie. Jeżeli leży na dnie naczynia - jest świeże, gdy unosi się jednym końcem do góry, ale jest jeszcze... więcej więcej

Śmietana

dodany przez: Ania K. Śmietana nie zwarzy się... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher