|
||||
pieczenie drobiudodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia drobiu w piekarniku nie nakłuwa się go widelcem, by nie tracił soku. więcej![]() Porady - deserydodany przez: patryshia MELBA połówki brzoskwiń ugotowane w syropie z dodatkiem wanilii, ostudzone i ułożone w pucharkach na grubej warstwie lodów śmietankowo-waniliowych i pokryte galaretką malinową; SORBET zmiksowane i zamrożone owoce; PLOMBIERA śmietankowe lody z owocami kandyzowanymi zamrożone w specjalnej formie; PARFAIT zamrożone, utarte żółtka z cukrem z... więcej![]() Wyschnięte rodzynkidodany przez: Ania K. Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie,........ więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|