Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na białe pieczarki

dodany przez: trini6 Jeżeli nie chcesz, aby Twoje pieczarki po umyciu i pokrojeniu szybko nie ściemniały skrop je skokiem z cytryny więcej więcej

Jędrna zielona sałata

dodany przez: Marzena pomoże ziemniak i zimna woda więcej więcej

klarownt rosół

dodany przez: cohenna aby rosół był klarowny więcej więcej

Porady - warzywa do sałatek

dodany przez: patryshia 1. Ziemniaki przeznaczone na sałatkę powinny być mniej więcej tej samej wielkości i jednego gatunku. Myje się je szczoteczką pod bieżącą wodą, układa w garnku, zalewa wrzątkiem i gotuje w łupinach pod przykryciem, po czym odlewa. Gdy ostygną zdejmuje się z nich skórkę. 2. Ugotowaną do miękkości fasolę osącza się dopiero, gdy przestygnie w... więcej więcej

sałatka ziemniaczana

dodany przez: aleksa6 Najlepiej na sałatkę ziemniaczaną nadają się gatunki ziemniaków o zwięzłym miąższu, np Nicola czy Hansa. więcej więcej

soczysta pieczeń

dodany przez: cohenna aby mięso było soczyste należy więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów wieprzowych więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher