Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso z grilla

dodany przez: trini6 przed grillowanie smarujemy je olejem, najlepiej za pomocą pędzelka. Dzięki temu nie przylgnie do grilla i będzie soczyste więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: patryshia Zwykło się traktować mielone jako mięso gorszego gatunku. Niesłusznie, można bowiem przyrządzić z niego wiele atrakcyjnych posiłków i to nie tylko powszednich. Przy odrobinie wyobraźni i średnich umiejętnościach kulinarnych da się z mielonego wyczarować pyszne danie, którym oczarujemy gości. Wszyscy przywykliśmy jadać kotlety mielone z mięsa... więcej więcej

sałatka

dodany przez: domciak ważne! więcej więcej

brzydki zapach ryby

dodany przez: cohenna aby usunąć zapach śledzi więcej więcej

Tarcie miękkiego żółtego sera

dodany przez: Marzena trzeba go zamrozić. więcej więcej

By parówki nie pękały

dodany przez: aleksa6 Należy je zalać gorącą wodą i dodać trochę masła. więcej więcej

Kluski

dodany przez: aleksa6 Kluski nie rozpadną się podczas gotowania,jeśli do wody dodamy sporą łyżkę mąki ziemniaczanej. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher