Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

Kotlety nadziewane

dodany przez: cohenna Jak sklejać więcej więcej

Polewa

dodany przez: Marzena goraca marmolada więcej więcej

obieranie migdałów

dodany przez: cohenna aby dobrze się obierały więcej więcej

Porady - mięso

dodany przez: patryshia - Każde mięso musi być dokładnie umyte, zanim cokolwiek z niego zostanie zrobione. - Mięso trzeba myć szybko, nie moczyć w wodzie, gdyż moczenie pozbawia je składników mineralnych i witamin rozpuszczalnych w wodzie. - Umyte mięso sporządzamy natychmiast, nie pozostawiając go w cieple. - Ary otrzymać dobrą sztukę mięsa, należy mięso włożyć do... więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: aleksa6 Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

likwidacja przykrego zapachu

dodany przez: Marzena doskonale do tego są ziarenka kawy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher