|
||||
pieczen do nagrzanego piekarnikadodany przez: karoolla1987 Każdą pieczeń wstawiamy do gorącego piekarnika, nigdy do zimnego więcej![]() Smaczniejsze śledziedodany przez: gocha73 Śledzie będą smaczniejsze, jeśli na pół godz. namoczymy je w mleku. więcej![]() Stary dróbdodany przez: aleksa6 Starszy drób szybciej mięknie jeśli wewnątrz i z zewnątrz zostanie natarty cukrem pudrem. Po kilku minutach cukier należy dokładnie spłukać. więcej![]() Wino - jakie do spagettidodany przez: patryshia Napewno ani slodkie, ani polslodkie, co do reszty to zalezy od upodoban, ja wole czerwone wytrawne, ale jak ktos woli biale to tez mozna. Czerwone zawsze w temperaturz pokojowej (trzeba otworzyc ok. pol godziny przed podaniem), biale schlodzone. No i oczywiscie wytrawny szampan, ktory moze byc podany wlasciwie do wszystkiego. więcej![]() świeże truskawkidodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|