Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lód w lodówce

dodany przez: patryshia dla szybszego pozbycia się grubej warstwy lodu z lodówki można wstawić do wyłączonej lodówki naczynie z wrzątkiem więcej więcej

Jędrne mrożone warzywa

dodany przez: Marzena nie rozmrażaj ich więcej więcej

Sól

dodany przez: major161 Sól nie zwilgotnieje: więcej więcej

Jadalne grzyby

dodany przez: Marzena nie zbierac starych i bardzo mlodych więcej więcej

Ciaso drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Suche ciasto więcej więcej

Spaghetti

dodany przez: patryshia Można by długo wymieniać różne przepisy, dlatego też podam, ogólne zasady robienia spagetti. Poniższe wywody oparte są o doświadczenia z praktyki z restauracji włoskiej w Londynie, gdzie przez kilka miesięcy bawiłem się w kucharza. Zasada 1 Używamy 2 sosów, sos pomidorowy i sos beszamelowy. Zasada 2 Makaron gotujemy tak, aby był lekko... więcej więcej

Ubijanie śmietany

dodany przez: Marzena kremówkę da się szybciej ubić. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher