Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kapusta czerwona

dodany przez: ewa1257 Duszenie kapusty więcej więcej

Świeże masło

dodany przez: anlolek Masło może być długo świeże, także wtedy, gdy nie jest przechowywane w lodówce. więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej

delikatne śledzie

dodany przez: karoolla1987 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody więcej więcej

pieczarki

dodany przez: cohenna jak zachować kolor więcej więcej

Kotlety mielone

dodany przez: Marzena nie rozpadna sie więcej więcej

Użycie kostek bulionowych

dodany przez: Marzena aby nie tracily smaku i aromatu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher