Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wino - jakie do spagetti

dodany przez: patryshia Napewno ani slodkie, ani polslodkie, co do reszty to zalezy od upodoban, ja wole czerwone wytrawne, ale jak ktos woli biale to tez mozna. Czerwone zawsze w temperaturz pokojowej (trzeba otworzyc ok. pol godziny przed podaniem), biale schlodzone. No i oczywiscie wytrawny szampan, ktory moze byc podany wlasciwie do wszystkiego. więcej więcej

Stary drób

dodany przez: aleksa6 Starszy drób szybciej mięknie jeśli wewnątrz i z zewnątrz zostanie natarty cukrem pudrem. Po kilku minutach cukier należy dokładnie spłukać. więcej więcej

pieczen do nagrzanego piekarnika

dodany przez: karoolla1987 Każdą pieczeń wstawiamy do gorącego piekarnika, nigdy do zimnego więcej więcej

Kolorowy makaron

dodany przez: Marzena pomoże sok z buraków lub szpinaku. więcej więcej

Świeży chleb

dodany przez: trini6 Aby chleb był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. więcej więcej

Makaron

dodany przez: robaczek Makaron więcej więcej

Nowe skorupki

dodany przez: Marzena pomoże folia dluminiowa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher