Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

obsuszona kiełbasa

dodany przez: cohenna aby wykorzystać ją więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: cohenna Jak je uratować więcej więcej

Sztućce ze stali

dodany przez: patryshia nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe. więcej więcej

Mielone kotlety

dodany przez: Marzena surowy ziemniak więcej więcej

Świeże jarzyny

dodany przez: domciak Świeże jarzyny więcej więcej

Soczyste piersi z kurczaka

dodany przez: Marzena potrzebna maślanka więcej więcej

Szafran

dodany przez: aleksa6 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher