Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: Ania K. Mięso należy panierować.. więcej więcej

Latwe obieranie jajka

dodany przez: Marzena pomoże sól. więcej więcej

Ryż

dodany przez: aleksa6 Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się, jeżeli dodamy do wody kilka kropel soku lub odrobinę kwasku cytrynowego. więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi więcej więcej

krojenie biszkoptu

dodany przez: cohenna zamiast nożem można to zrobić więcej więcej

Jak łatwo pokroić słoninę

dodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej więcej

Kapusta czerwona

dodany przez: ewa1257 Duszenie kapusty więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher